Nenavrhujeme kanceláře! Vytváříme pracovní prostor nabitý životem a energií. | Studio Reaktor ⚡
Klient Budova Hlavní motiv
Livesport, s.r.o. Aspira BC Sport

Život

Dynamika

Empatie

Flexibilita

Jsme architektonické studio z pražských Holešovic. Nezalekneme se hluku vltavských jezů, ani místních opilců. Holešovice si ještě dokážou udržet svou hladinu rafinované romantiky a my ze svých ideálů vystřízlivět určitě nechceme.

Uvědomujeme si, že jediný možný prožitek architektury je prožitek fyzický. Na domy můžete koukat, ale hlavně v nich musíte žít. Proto navrhujeme naše kanceláře tak, aby se v nich dobře žilo a firemní elektřina mohla proudit do všech koutů budovy i planety.

Jsme Studio Reaktor a vaše kanceláře nabijeme energií.

Naše projekty
s energií

Finalista soutěže Art of Space, kategorie Nejaktraktivnější meeting point

Kanceláře
Livesport

Realizace interiéru kanceláří v budově Aspira byla inspirována základními principy fungování společnosti Livesport, jimiž jsou pohyb, rychlost a data. Záměrem bylo vytvořit pro všechny zaměstnance prostředí, které bude odrážet jejich styl práce. Postavit hřiště, které jim poskytne veškeré nástroje k dokonalému výkonu. Zachytit jejich pohyb v prostoru.

O projektu

Finalista soutěže Art of Space, kategorie Design pracovního prostoru – kancelář

Coworking
Přístav

Přístav je místem pro zakotvení kreativních řemesel v původní truhlářské dílně. Dlouhé molo, průmyslové lampy a menší kóje podél oken vytváří inspirativní prostředí pro všechny kormidelníky. V  interiéru byly zachovány původní materiály ve své surové podobě, výklopná průmyslová okna byla repasována. Pod kuchyňským světlíkem se z  bouřlivého oceánu zvedá ostrov, kde kormidelníci popíjí kávu, sdílí své zážitky, nápady a tvůrčí myšlenky.

O projektu

Coworking
HubHub

V paláci ARA jsme vytvořili coworkingový prostor, v němž se na rozdíl od tradičního obchodního domu jako hlavní zboží nabízí moderní, nehmotné produkty – nápady, ideje, myšlenky, inovace, talent. Každé patro nese název dle různých obchodních prostředí – showroom, trh, arkáda, pop-ups obchody a platforma. A pozor, v žádném obchodním domě nesmí chybět dětský koutek s kuličkami!

O projektu

Areál
Sanofi

Uzdravit nemocného pacienta lze různými metodami. Pro kanceláře farmaceutické společnosti Sanofi jsme zvolili využití přírodních materiálů, předepsali jsme spoustu zeleně a prosvětlili prostor. Uvnitř jídelny, kde sázíme na poctivou medikaci, jsme vytvořili několik obřích barevných kapslí, jejichž stěny tvoří průsvitné membrány. Tyto kanceláře prohlašujeme za vyléčené. Upozornění: po léčbě mohou nastat vedlejší účinky jako zvýšená efektivita práce, chuť k jídlu a také rozšířené vnímání detailů.

O projektu